Wagenparkbeheer

 

 

Het actief bijhouden van uw wagenpark is een behoorlijke klus. Iets waar u zich waarschijnlijk niet dagelijks mee bezig wilt houden. Autocenter Berlicum ontzorgt u graag door het beheer van uw wagenpark in handen te nemen.

Wat verstaan we onder wagenparkbeheer?

Wagenparkbeheer is bij ons een ruim begrip. We adviseren en helpen u bij de aanschaf van nieuwe auto’s, beheren het contact met uw leasemaatschappij en houden precies bij wanneer we onderhoud en APK-keuringen moeten uitvoeren aan uw auto’s, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Daarnaast hebben we kennis van alle zaken die met wagenparkbeheer te maken heeft. Bij vragen over de verschillende soorten lease, kilometerregistraties of verschillende leasemaatschappijen staan we u ook graag te woord. Neem gerust contact op via info@autocenterberlicum.nl of kom langs in onze werkplaats.

Short lease

 

Het kan zijn dat u voor een bepaalde medewerker (nog) niet direct een vast leasecontract wilt afsluiten. U kunt dan voor korte tijd (bijvoorbeeld gedurende een proefperiode) een Short Lease-overeenkomst sluiten met AutoCenter Berlicum B.V. Hiervoor worden auto’s ingezet uit onze reservevloot. Wanneer de auto goed bevalt, kan het Short Lease-contract worden omgezet in een vast contract. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de reeds betaald maandtermijnen. Kenmerkende voordelen van Short Lease zijn:

  • Binnen enkele dagen kunt u over een perfecte auto beschikken
  • U hoeft geen langdurige contractverplichtingen aan te gaan
  • Per maand is de Short Lease opzegbaar
  • U kunt ook kiezen de verzekering in eigen beheer te houden

Full operational lease

 

Dit is de leasevorm die in het zakelijk verkeer het meest gebruikelijk is. Het voordeel is dat men alle autokosten vooraf precies kan budgetteren en dat men alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen geeft. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming. De belangrijkste kenmerken van Full Operational Lease:

  • De auto wordt door ons aangekocht en staat dus niet op uw balans
  • Het operationele gedeelte wordt door ons verzorgd
  • Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt bij ons
  • U heeft te maken met slechts één vast bedrag per maand

Reviews van bestaande klanten

We kunnen u zelf vertellen wat we allemaal doen en hoe dat wordt gewaardeerd door onze klanten, maar liever laten we onze klanten zelf aan het woord:

Vragen over wagenparkbeheer?

Heeft u vragen over onze service of wilt u kennismaken met ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via info@autocenterberlicum.nl of bel naar 073-5033663.

Contact

Milrooijseweg 15
5258 KE Berlicum
073-5033663
info@autocenterberlicum.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag GESLOTEN