Import van auto’s

 

Heeft u uw droomauto gevonden maar staat deze over de grens? Of wilt u een zoekopdracht bij ons neerleggen zodat wij voor u die prachtige occasion zoeken? Bij Autocenter Berlicum helpen we u graag met het vinden én importeren van uw droomauto.

Het vinden van uw droomauto

Wanneer u op zoek bent naar een auto en u specifieke wensen heeft, kan het soms lastig zijn om de perfecte auto te vinden. Bij Autocenter Berlicum kennen we geen grenzen: we verleggen ze graag. Zo kunt u bij ons een zoekopdracht neerleggen waarbij we voor u op zoek gaan naar die perfecte auto: in binnen- én buitenland.

Auto importeren

Staat uw droomauto in het buitenland? Dan halen we deze graag voor u naar Nederland. We onderhandelen eerst met de verkopende partij. Komen we tot een compromis, dan gaan we de auto over de grens bekijken. Wanneer de auto aan de eisen voldoet, nemen we deze mee naar Nederland en regelen het importproces voor u. We laten de auto taxeren, doen de BPM-aangifte en vragen een Nederlands kenteken aan. Mocht het nodig zijn, dan voeren we een onderhoudsbeurt en nieuwe APK-keuring uit en zullen we uw droomauto vervolgens afleveren.

Heeft u vragen over het importeren van een auto of wilt u ons een auto voorleggen die we voor u naar Nederland kunnen halen? Mail dan naar info@autocenterberlicum.nl of bel naar 073-5033663.

Contact

Milrooijseweg 15
5258 KE Berlicum
073-5033663
info@autocenterberlicum.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag GESLOTEN